Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené fazole v nálevu | 1 plechovka |
fazole s kukuřicí v tomatě | 1 plechovka |
uzené maso | 150 g |
jemné párky | 4 ks |
červená cibule | 1 ks |
cukr krupice | 1 lžička |
koření Uzená paprika | 1 lžička |
rýžová mouka | 1 lžíce |
římský kmín | 1 lžička |
chilli | |
sůl | |
pepř | |
olej na smažení |
Postup: Do hrnce - nejlépe se silným dnem nebo s teflonovým povrchem nalijeme mléko,... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zalijeme vodou jen tak, aby byly... zobrazit recept
Postup: Půl hlávky zelí nakrouháme nebo nakrájíme na proužky, mrkev nastrouháme a... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle (malé kapky). Slijeme... zobrazit recept
Postup: Fazole den předem namočíme do studené vody. Druhý den uvaříme doměkka ve stejné... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...